Om Oss

SvenskaEnglish

om_banner

H2O Lund ligger på Kävlingevägen 1, ett stenkast från Allhelgona kyrkan i centrala Lund.

Som skånes största dykcenter erbjuder vi varor från alla de stora tillverkarna. Vi erbjuder allt från snorkelpaketet för barnen till kompletta tekniska paket för den riktigt avancerade dykaren. I butiken ryms också vår serviceverkstad där vi servar de flesta kända märkena samt våra stora och luftiga klassrum.

Vi erbjuder PADI kurser från nybörjarnivå upp till instruktörsnivå samt tekniska kurser för de som känner att de vill ha en ny utmaning inom dykningen.
Vi erbjuder också avrostningsdyk för dem som har varit inaktiva ett tag och känner att de behöver fräscha upp sina kunskaper tillsammans med en instruktör/divemaster.


Självklart fyller vår kompressor ren luft och vi kan även erbjuda nitrox- och trimixfyllning. Med våra stora luftbankar behöver du inte vänta länge på att dina flaskor ska fyllas.

Vi har utfärder varje vecka större delen av året, och målen varierar från sköna, lugna naturdyk på Kullaberg till avancerade vrakdyk i Öresund. Det finns alltid en utfärd för alla certifikatsnivåer. Varje år arrangerar vi längre resor till exempelvis Egypten, Malta och Thailand.

Eco CenterFör oss är det också självklart att skydda och ta hänsyn till den marina miljön i alla våra aktiviteter, för detta har vi också fått erkännande genom att redan 2011 som första dykcenter i Norden erhålla PADI:s Green Star Award, 2023 blev vi också det första och hitills enda dykcentret i Norden att bli akrediterade som ett PADI Eco Center. Vi är också det första centret i Norden som blivit medlemmar i Green Fins.

Våra öppettider är Måndag - Fredag 11:00 - 18:00 och Lördag 10:00 - 14:00. Stängt på Söndagar.

Varmt välkomna!

 

h2odiving_logo_liten facebook_logo youtube_logo twitter_logo
linkedin
tripadvisor
Green Fins
Instagram Facebook Youtube Twitter Linked In   TripAdvisor

 Green Fins

 

 

 

 


CaveCookiePå h2o-diving.se använder vi kakor (cookies) för att statistik och för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Genom att surfa vidare eller klicka på "Jag förstår" godkänner du att vi använder kakor.
Läs mer om kakor här.