Blog

SvenskaEnglish

Nya idéer!

Vad händer om man tar klassiska träningsmetoder för fridykning och mixar och kombinerar dem med nya?


Vad händer när man flyttar övningar traditionellt gjorda för land till havet? Får känna viktlösheten och vattnets energi? Under de gångna månaderna har jag på lediga dagar vid havet provat olika kombinationer, läst och antecknat vad duktiga fridykare gör och utvecklat, för mig, nya spännande idéer för att bli en bättre dykare. Dessa kommer jag att ta med mig och dela med mig av på framtida PADI Advanced Freediver kurser.


Den 26 mars kör jag en informationskväll  på dykcentret om fridykning, 2019 års kurser, utfärder och resor. Jag hoppas att inspirera till nya äventyr. Hoppas vi ses!

 

Anmäl dig här!


Tillbaka till bloggindex...


By: Patrik Jeppsson

Publicated: 2019-03-03

 

CaveCookieAt h2o-diving.se we use cookies to for statistis and to make the website work in a good way. By continuing to browse or click "I understand", you agree that we use cookies.
Read more about cookies here.