Blog

SvenskaEnglish

Borta - men ändå hemma

Jag har haft förmånen att spendera ett par vintermånader i Thailand omgiven av sol, värme, underbar dykning och trevliga dykare.

Det var länge sedan sist jag var ombord en båt i den thailändska skärgården nästan dagligen men det är fortfarande så familjärt. Det känns inte som om det är så många år sedan när jag skruvar ihop dykutrustning på dykdäck, byter om och inväntar kaptens signal att hoppa i vattnet. Jag älskar vår nordiska dykning men måste erkänna att rash guard och aluminium-flaska i ett 28-gradigt vatten är trevlig variation. Havet har visat upp både mantor, svartspetsade revhajar, leopardhajar, sjöhästar och ghost pipe fish.


Ombord har jag fått vara en del av ett professionellt gäng divemasters och instruktörer som jag lärt mig mycket av. Ett stort tack till er alla!
Nu ser jag fram emot att träffa er alla där hemma igen och allt spännande vi har framför oss 2019!


 
Tillbaka till bloggindex...


By: Patrik Jeppsson

Publicated: 2019-02-25

 

CaveCookieAt h2o-diving.se we use cookies to for statistis and to make the website work in a good way. By continuing to browse or click "I understand", you agree that we use cookies.
Read more about cookies here.