RAID Rec kurser

SvenskaEnglish

rbbannersv

 

Om du är intressraidhireslogoerad av rebreather dykning kan vi erbjuda RAID kurser på Poseidon MkVI Discovery eller Poseidon Se7en via utbildningsorganisationen RAID. För mer information kontakta oss i butiken eller se på www.diveraid.com.

RAID Rebreather Level 1
Denna kurs är till för dig som aldrig har dykt tidigare eller inte har någon erfarenhet av rebreatherdykning. Kursen lär dig grundläggade färdigheter att dyka med rebreather ner till ett djup av max 20 meter. Kursen måste kombineras med en MkVI/Se7en specialkurs.

pdfladda ner kursinfo om Level 1

RAID Rebreather Level 2
Denna kurs är till för dig som har gått RAID Rebreather Level 1 eller har motsvarade. Kursen lär dig grundläggade färdigheter att dyka med rebreather ner till ett djup av max 30 meter. Kursen kan även genomföras som crossover till rebreather för dig som har dykerfarenhet på öppet system men måste då kombineras med en MkVI/Se7en special kurs(ladda ner kursinformationen för mer information om crossover).

pdf
ladda ner kursinfo om Level 2


RAID Rebreather Level 3
Denna kurs är till för dig som har gått RAID Rebreather Level 2 eller har motsvarade. Detta är RAID:s rescue kurs men lär dig också tekniker och procedurer för att dyka ner till 40 meter samt att använda en slingflaska för extra säkerhet. Kursen kan även genomföras som crossover till rebreather för dig som har dykerfarenhet på öppet system men måste då kombineras med en MkVI/Se7en special kurs(ladda ner kursinformationen för mer information om crossover).

pdf
ladda ner kursinfo om Level 3Du hittar priset för kurserna i vår Utbildningskatalog