Blog

SvenskaEnglish

Seatrekking i stan

En mulen januaridag kan det vara trevligt att se tillbaka på några bilder från sommarens dykutfärder och längta till vad som snart komma skall igen.

 

 

Man behöver inte alltid åka långt för att njuta av havet. I somras packade vi våra seatrekking-väskor, tog tåget till Malmö och promenerade ut till Scaniastigen (55.6200768,12.9804020).

 

 

Med kusten på vänster axel snorklade vi förbi Scaniabadet och mot Daniaparken. Längs vägen stannade vi, fridök och möttes av aborrar, krabbor och ett fint och varierat undervattenslandskap. En underbar dag med dykning mitt stan! Vid Turning Torso gick vi upp ur vattnet och torkade i julisolen. 

 

 

Den här utfärden blir också en resa i Malmös historia med start i ett arv efter ett varv. Från Malmö hamn via Västra Hamnen till utsikt över bron och en Öresundsregion. 

 

 

 

 

Mot Malmö     Klaffbron   

 

 

       Scaniastigen 

 

 

   Sundet


Tillbaka till bloggindex...


Av: Patrik Jeppsson

Publicerat: 2020-01-28

 

CaveCookiePå h2o-diving.se använder vi kakor (cookies) för att statistik och för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Genom att surfa vidare eller klicka på "Jag förstår" godkänner du att vi använder kakor.
Läs mer om kakor här.