Utfärder

SvenskaEnglish

utf_banner

 

H2O i Lund har ett mycket aktivt dyksällskap som ger dig många fördelar. Nästan varje vecka är vi ute och dyker på lokala dykplatser kring Kullaberg. Detta naturreservat på Skånes nordvästra spets erbjuder fantastisk dykning med dramatiska landskap och ett rikt marint liv.

Med dykcenter på Hönö erbjuder vi västkustupplevelser med dykning av yppersta klass, skaldjurskvällar, fisketurer och landbaserade utflykter. En helg på västkusten laddar verkligen batterierna för ett bra tag framöver.

Vi kan även erbjuda erbjuda resor till några av världens bästa dykresmål till exempel till Röda Havet eller Spanien. Vi har självklart även lagstdagad resegaranti vid våra resor (läs mer här)

Varje torsdag under sommarhavåret ordnar vi dessutom enkla kvällsdyk på ön i Limhamn, följ med och dyk och grilla korv

Egypten och Röda havet är verkligen världsklassdykning runt hörnet. En kort flygresa, kristallklart vatten och ett marint liv av yppersta klass gör detta till resmålet vi själva besöker flera gånger om året.

Om du känner att du inte har dykt på ett tag och känner att du vill frächa up dina kunskaper och färdigheter innan du följer med på en utfärd så erbjuder vi också uppfrächninngsdyk i pool.