H2O:s Webbutik

SvenskaEnglish
  • Sök
  • Om butiken
  • Kundvagn
Poseidon Se7en

Poseidon Se7en

Pris: 52500 Kr (Ord. pris: 57500 Kr )

Antal:

 

Poseidon Se7en är utformad byggd och testad för att fungera i alla förhållanden, det är helt enkelt nästa generation av rebreathers. Säkerhet, prestanda, användarvänlighet och ha kombinerats för att göra det möjligt för dykare på alla nivåer för att uppleva undervattensvärlden helt utan kompromisser.

Oavsett om du vill komma närmare det marina livet, spendera mycket mer tid under ytan, dyka djupare eller bara njuta av bubbelfri tystnad är Poseidon Se7en det smartaste, snabbaste och säkraste sättet att dyka.

Poseidon Se7en är en vidraeutvecklig av den legendariska Poseidon MKVI men har helt ny elektonik som gör maskinen pålitligare och mycket mer användarvänlig.

Poseidon Se7en kan bli vad du vill att den ska vara! Du kan använda Se7en som en rebreather för rekreations dykning eller som en teknisk rebreather för riktigt avancerad dykning.

När du beställer en måste du komplettera beställningen med vilken typ av batteri, flaskor, motlungor och flaskfästen du vill ha (dessa ingår inte i priset för Se7en). För mer information se köpguiden nedan.

Dokument

Köpguide
Brochyr
Användarmanual

 

OBS!
För att du skall få köpa en Poseidon Se7en måste du antingen redan vara certifierad på enheten genom en av Poseidon godkänd utbildningsorganisation eller redan vara anmäld till en kurs (i så fall kommer batteriet att skickas hem till din instruktör).
Se7en