H2O News December 2019

SvenskaEnglish
 news_header

Hej!

Tänk dig en gnistrande vinterdag när isarna ligger blanka. Det kan väl inte vara något för en dykare? Jo, det kan det verkligen! Gör ett hål i isen, glid ner i vattnet och undersök det fantastiska ljusspelet genom isen. Vattnet är aldrig så stilla som när isen ligger och fiskarna aldrig så lätta att komma nära inpå. Det här måste upplevas och ses med egna ögon!

Årets första iskurs startar den 23 januari klockan 18:00 på H2O.

Förnya ditt Medlemskap!

Nu är det dags att förnya ditt medlemskap i dyksällskapet. Som vanligt finns det mycket pengar att spara på att förnya innan årsskiftet; 595 kr istället för 850 kr. Sista dagen vi har öppet innan julledighet är 23 december.

Dags för Service?

Om du lämnar in din dykdator för batteribyte eller din regulator för årlig service innan den 20 december så får du 10% rabatt. Service betalas vid inlämning.

Advanced Open Water - Speciality Edition

En fantastisk möjlighet att ta din dykning till en helt ny nivå! Den vanliga Advanced Open Water-kursen innehåller fem dyk, det första från respektive specialkurs. På den här kursen genomför du fem kompletta specialkurser och gör minst elva stycken dyk! Inte bara kommer du bli en mycket kompetent dykare, du har också fått en flygande start mot att bli Master Scuba Diver. Efter godkända kurser blir du certifierad genom PADI som:
Advanced Open Water Diver
Equipment Specialist
Nitrox Diver
Deep Diver
Peak Performance Buoyancy Diver
Navigation Diver

Den 15 januari med start klockan 18:00 här på H2O så har vi en informationskväll om kursen. Varmt välkommen in och prata dykning!


Fler Instruktörer och Divemasters!

Vi söker fler PADI Instruktörer och Divemasters till vår verksamhet. Tjänsterna är på
frilansbasis. Hur mycket du vill jobba bestämmer du själv. För dig som vill jobba mycket finns
det mycket goda möjligheter.

Kontakta Anders för mer information.

 

 Vi vill passa på att önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År. Tack för ett trevligt dykår!


 

    

 

 

H2O Diving Lund AB
Kävlingevägen 1, 22240 Lund, Sweden, 046-3892
lund@h2odiving.se
www.h2o-diving.se
www.facebook.com/h2odiving

 


CaveCookiePå h2o-diving.se använder vi kakor (cookies) för att statistik och för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Genom att surfa vidare eller klicka på "Jag förstår" godkänner du att vi använder kakor.
Läs mer om kakor här.