H2O News September 2019

SvenskaEnglish
 news_header

Hej!

Nu kan man börja ana hösten. Trädens löv börjar att ändra färg och luften är frisk. Med det så står vi inför en av de bästa tiderna på året för dykning. Ofta klart vatten som fortfarande har en trevlig temperatur och behagligt väder på land att byta om i.


Här är lite av vad som händer på H2O den närmsta tiden:

Bara hör av er eller kom förbi om ni har frågor om de olika evenemangen eller om ni vill boka platser.

 

Advanced Open Water Diver

För dig som tagit grundkursen Open Water Diver finns här ett ypperligt tillfälle att vidareutbilda dig på trevliga västkusten!

På tisdag den 17 september diskuterar vi teorin och planerar dykningen här på H2O med start 18:00.
Helgen 21 - 22 september dyker vi i Gullmarsfjorden och lär oss mer om bland annat navigation, lite djupare dykning och vad man ska tänka på när man dyker på natten.
Läs mer och anmäl dig här

Kurs i marinbiologi

Missa inte höstens marinbiologi kurs på H2O!

Helegn den 28-29 september har du chansen att bland annat lära dig mer om de djur som finns i havet, var de lever och varför just där, deras beteende och hur de interagera med varandra. Kursen innehåller teori och tre stycken dyk (om möjligt ett på Ön och två på Kullen).

Läs mer här!

 

Rescue Diver

Årets sista Rescue Diver kurs startar den 22 oktober. Lär dig hur du förebygger och hanterar en dykolycka. Vi tränar och finslipar alla tekniker i pool för att sen praktisera allt under en helg i havet. Vi lovar dig en kurs med mycket kunskap och du kommer att ställas in för många överraskningar och utmaningar. Tidigare elever säger att det här är den mest givande kurs de gått.

Allvarligt roligt helt enkelt.

Läs mer och anmäl dig här

Fridykning i Italien

Det finns fortfarnade 2 platser kvar till Y-40

Y-40 är en fantastisk anläggning för fridykning. I de omgivande bergen rinner varma källor som leds in i poolen och ger underbara 33-34 grader i vattnet. Det går helt enkelt inte att frysa! Att slippa tjocka våtdräkter och viktbälte ger en skön frihet och det finns oändligt med tid att finslipa tekniker och utvecklas som fridykare.

Här finns platåer på olika djup mellan 10 och 20 meter och så klart det stora röret som leder ner till 40+ meter. Alla försedda med lina och boj. Poolen är 12 X 18 meter och här är mycket gott om plats.

Vi har helt enkelt aldrig sätt ett bättre ställe för att träna fridykning!

Y-40 ligger i Padua inte långt från Venedig så som du vill ta en paus från dykningen finns det massor av annat att göra.

Läs mer och anmäl dig här

 


 

    


 

H2O Diving Lund AB
Kävlingevägen 1, 22240 Lund, Sweden, 046-3892
lund@h2odiving.se
www.h2o-diving.se
www.facebook.com/h2odiving

 


CaveCookiePå h2o-diving.se använder vi kakor (cookies) för att statistik och för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Genom att surfa vidare eller klicka på "Jag förstår" godkänner du att vi använder kakor.
Läs mer om kakor här.