Avrostningsdyk - ReActivate

SvenskaEnglish

Kalender för Avrostningsdyk - ReActivate
ReActivate2024-04-20Mer infoAnmälan

Har du inte dykt på ett tag och vill ha en uppfräschning av dina kunskaper?

ReActivate-programmet är perfekt för att uppdatera dina dykfärdigheter och kunskaper från grundkursen, Open Water Diver, innan du hoppar i vattnet igen. Du repeterar enkelt och bekvämt de teoretiska kunskaperna hemma på din surfplatta, smartphone eller dator. Efter det hoppar vi i vattnet och repeterar de praktiska kunskaperna. Självklart är programmet anpassningsbart för dig. Vill du träna på något extra i poolen är detta möjligt och din instruktör är redo för att svara på alla dina frågor. När du är klar med programmet så får du ett nytt certifikat med ReActivate-datum på vilket gör det enkelt för dig att visa din erfarenhet om du till exempel ska ut och resa.

Vad innehåller programmet?

När du köper ditt ReActivate-program hos oss på H2O så får du en kod för att låsa upp programmet på din surfplatta, smartphone eller dator. Samtidigt provar vi ut den utrustning du behöver för dyket. På dykdagen så träffas vi på Karlsrobadet i Eslöv (du hittar en karta här) och efter en kort genomgång så hoppar vi i vattnet och tränar. OBS! För att få ut det mesta av ditt uppfrächningsdyk så måste du vara klar med din online teori innan dyket.

Förkrav:

PADI Open Water Diver

Utrustningskrav:

Reactivate_platta

Komplett utrustning, finns att hyra (du som skall hyra utrustning måste i förväg prova ut utrustningen på vårt dykcenter i Lund)

Inkluderat:

Digitalt ReActivate-material, nytt certifikat, bassängdyk.

Pris:
Du hittar priset för kursen i vår Utbildningskatalog


Kalender för Avrostningsdyk - ReActivate
ReActivate2024-04-20Mer infoAnmälan
CaveCookiePå h2o-diving.se använder vi kakor (cookies) för att statistik och för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Genom att surfa vidare eller klicka på "Jag förstår" godkänner du att vi använder kakor.
Läs mer om kakor här.