H2O News November 2018

SvenskaEnglish
 news_header

Hej!

Här kommer en liten uppdatering av vad som är på gång på H2O som förhoppningsvis ska inspirera till nya äventyr.

Medlemskap 2019

Året börjar att gå mot sitt slut och det är dags att förnya ditt medlemskap. Som vanligt finns det pengar att spara om man förnyar tidigt. Under november och december månad betalar du endast 595 kronor för medlemskap 2019. Du som är Master Scuba Diver eller PADI Pro (Instruktör eller Divemaster) har ytterligare 10% rabatt. Efter årsskiftet betalar du 795 kronor.
Glöm inte att du kan använda ditt friskvårdsbidrag!


Project AWARE-kurs

Den 6 december med start 18:00 är det dags för höstens project AWARE föreläsning. Lär dig mer om de problem och utmaningar vi står inför inom den marina miljön och hur du kan göra skillnad.
Under kursen kommer vi att diskutera de olika havsmiljöerna, dess invånare, hur vi kan hitta en marin balans och vilken roll du som dykare har i detta. Kursen är informativ, intressant och viktig.
Om du vill bli certifierad efter kursen kostar det 600 kronor varav H2O, förutom täcker certifieringskostnaden, skänker 100 kronor till Project AWARE. Om du inte vill bli certifierad är kursen gratis!!


Isdykningskurs

Den 12 december med start klockan 18:00 startar vi vinterns försa isdykningskurs på H2O
Tänk dig en gnistrande vinterdag när isarna ligger blanka. Det kan väl inte vara något för en dykare? Jo, det kan det verkligen! Gör ett hål i isen, glid ner i vattnet och undersök det fantastiska ljusspelet genom isen. Vattnet är aldrig så stilla som när isen ligger och fiskarna aldrig så lätta att komma nära inpå. Det här måste upplevas och ses med egna ögon! Kursen ger dig kunskap om hur vaken ska se ut och tas upp, hur du kommunicerar med säkerhetspersonalen på land och de speciella tekniker som används vid dyk med lina. Säkerhet är naturligtvis en viktig del av isdykning, vi övar alltid med personal på land och med dig i vattnet. Fascineras av ljusspelet, njut av att inte ens kung Bore kan sätta stopp för dykning och bli samtidigt en bättre dykare!
Kontakta oss för mer information.


Utförsäljning skolutrustning

Nu är det dags för oss att byta ut vår skolutrustning och vi säljer ut all befintlig utrustning. Välkommen förbi och fynda bland torrdräkter, våtdräkter, västar och regulatorer.


Service av utrustning

Glöm inte att serva din regulator under vintern. Under den här något lugnare perioden har vi möjlighet till snabbare leverans.

 

För fler kurser och utfärder så titta in på h2odiving.se!

 

news_img_14021


 

H2O Diving Lund AB
Kävlingevägen 1, 22240 Lund, Sweden, 046-3892
lund@h2odiving.se
www.h2o-diving.se
www.facebook.com/h2odiving

 


CaveCookiePå h2o-diving.se använder vi kakor (cookies) för att statistik och för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Genom att surfa vidare eller klicka på "Jag förstår" godkänner du att vi använder kakor.
Läs mer om kakor här.