Marinbiologi

SvenskaEnglish

Sommar på ÖNKänner du igen dig?

Du och dina kompisar har precis kommit upp från ett kanondyk. Alla vill beskriva vad de såg. - En blå fisk med gröna streck, en röd med gul prick i pannan (eller var den blå?). Ingen vet namn eller egenskaper på de olika fiskarna. Någon påpekar att man sett en hummer, men med spröt istället för klor…

På vår marinbiologikurs lär du dig om det marina livet både på våra breddgrader och i varmare vatten.  Du får till exempel svar på frågor som: Varför beter sig fisken så? Hur ser man skillnad på olika fiskarter? Var kan man hitta den här typen av musslor?

Vi diskuterar också undervattensmiljön och de utmaningar vi står inför med korallblekning, överfiske och miljöförstöring. Du blir en kunnig och mer medveten dykare.

Kursen kan genomföras separat för redan certifierade fridykare eller i kombination med PADI Freediver eller PADI Advanced Freediver-kurserna. Kontakta oss för bokning.


CaveCookiePå h2o-diving.se använder vi kakor (cookies) för att statistik och för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Genom att surfa vidare eller klicka på "Jag förstår" godkänner du att vi använder kakor.
Läs mer om kakor här.