Marinbiologikurs

SvenskaEnglish

Kalender för Marinbiologikurs

uwnat_banner

Känner du igen dig?

Du och dina kompisar har precis kommit upp från ett kanondyk. Alla vill beskriva vad de såg. - En blå fisk med gröna streck, en röd med gul prick i pannan (eller var den blå?). Ingen vet namn eller egenskaper på de olika fiskarna. Någon påpekar att man sett en hummer, men med spröt istället för klor…

På vår marinbiologikurs lär du dig om det marina livet både på våra breddgrader och i varmare vatten.  Du får till exempel svar på frågor som: Varför beter sig fisken så? Hur ser man skillnad på olika fiskarter? Var kan man hitta den här typen av musslor?

Vi diskuterar också undervattensmiljön och de utmaningar vi står inför med korallblekning, överfiske och miljöförstöring. Du blir en kunnig och mer medveten dykare.

Förkrav:uwnat_bild1
PADI Open Water Diver eller motsvarande

Upplägg
Förutom två teoritillfällen så innehåller marinbiologikursen två dyk i havet på olika platser där du får tillämpa det du lärt dig, bland annat att observera och identifiera djurlivet och jämföra de två dykplatserna med varandra.

Utrustning:
Du behöver en komplett dykutrustning för att genomföra kursen, om du inte har egen utrustning går det att hyra.

Certifiering:
Om du uppfyller alla mål under kursen så blir du certifierad PADI Underwater Naturalist . Detta är ett av PADIs alla specialistcertifikat. Om det här är din femte specialkurs och du dessutom är certifierad PADI Rescue Diver så kan du ansöka om PADI Master Scuba Diver certifikatet. Är du Master Scuba Diver så har du nått högst upp på PADIs utbildningsstege.

Pris:
Du hittar priset för kursen i vår Utbildningskatalog

 


Kalender för Marinbiologikurs
CaveCookiePå h2o-diving.se använder vi kakor (cookies) för att statistik och för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Genom att surfa vidare eller klicka på "Jag förstår" godkänner du att vi använder kakor.
Läs mer om kakor här.