Nattdykningskurs

SvenskaEnglish

Kalender för Nattdykningskurs

 night_banner

När mörkret faller förändras havet. Även den mest kända dykplats förvandlas till en ny spännande miljö. Många fiskar och andra marina djur som håller sig gömda under dagen kommer fram för att i skydd av mörkret söka föda. Det ger dig möjligheter att se saker som du sällan ser på dagen.

För att du på ett säkert och roligt sätt ska få uppleva detta erbjuder vi en specialkurs i nattdykning. Du får lära dig att planera och organisera nattdyk. Du lär dig hantera lampor och annan specifik utrustning samt hur man navigerar på natten. Vi går också igenom hur du enklast undviker och hanterar problem i samband med nattdyk. Om du gått Advancedkursen minns du säkert den härliga känslan att för första gången sjunka ner i det mörka vattnet, tända dyklampan och i ljusskenet se fiskar och vrakdelar. Har du ännu inte gått din Advancedkurs gör du, tillsammans med din instruktör, ett träningsdyk i anslutning till specialkursen.

Förkrav:
PADI Open Water Diver eller motsvarande

Upplägg
I kursen ingår Teoriundervisning samt tre nattdyk (har du redan gjort ett nattdyk på Advanced kursen kan detta räknas som ett av de tre dyken).

Utrustning:
Du behöver en komplett dykutrustning och en dyklampa för att genomföra kursen, om du inte har egen utrustning går det att hyra.

Certifiering:
Om du uppfyller alla mål under kursen så blir du certifierad PADI Night Diver. Detta är ett av PADIs alla specialistcertifikat. Om det här är din femte specialkurs och du dessutom är certifierad PADI Rescue Diver så kan du ansöka om PADI Master Scuba Diver certifikatet. Är du Master Scuba Diver så har du nått högst upp på PADIs utbildningsstege.

Pris:
Du hittar priset för kursen i vår Utbildningskatalog

 


Kalender för Nattdykningskurs
CaveCookiePå h2o-diving.se använder vi kakor (cookies) för att statistik och för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Genom att surfa vidare eller klicka på "Jag förstår" godkänner du att vi använder kakor.
Läs mer om kakor här.