Naturdykning

SvenskaEnglish

naturdykning_banner


natur_torsk
Torsk
 
natur_aborre
 Aborre
 
natur_krabba
 Krabbtaska
 

I sydsverige har vi en mycket varierande kust från branta klippor vid Kullaberg till långgrunda sandstränder på sydkusten. På grund av detta har vi en mycket varierande undervattensmiljö där både bottenförhållande och salthalt kan variera kraftigt.

I våra lokala vatten kan man se olika arter som aborre, gädda, torsk, hummer och krabba. Har man riktigt tur kan man också se säl, tumlare och till och med brugd.

I menyn ovan kan du läsa om några av de dykplatser vi oftast brukar besöka.

Under vår, sommar och höst har vi utfärder minst en gång i veckan. Det kan vara enkla kvällsdyk eller en heldagsutfärd med två dyk antingen från båt eller från land. Våra naturdyk passar för alla oavsett om du är precis nycertifierad som dykare eller har hållit på länge. Har du inte dykt här hemma i Sverige tidigare så ta chansen och följ med på något av våra naturdyk och bli positivt överraskad  

 


CaveCookiePå h2o-diving.se använder vi kakor (cookies) för att statistik och för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Genom att surfa vidare eller klicka på "Jag förstår" godkänner du att vi använder kakor.
Läs mer om kakor här.