PADI RB Instructor

SvenskaEnglish

Kalender för PADI RB Instructor

 Rebreather Instructor

PADI Rebreather Instructor

PADI Rebreather Instructor är kursen för dig som vill ta det stora steget och börja undervisa rebreather dykare. Efter kursen blir du behörig att certifiera rekrationsdykare (PADI Rebreather Diver och PADI Advanced Rebreather Diver) på Poseidon MkVI eller Poseidon Se7en.

Kursen innehåller ett första teoretisk del där du får lära dig att tillämpa dina färdigheter som instruktör på rebreatherutbildning, du blir också bedömd på dina teoretiska färdigheter samt din presentationsteknik. Därefter följer praktisk träning i bassäng och i havet och en bedömning av dina färdighet och undervisningsteknik i vattnet. 

För att bli certifierad som PADI Rebreather krävs också att du genomför godkänd praktik på minst en komplett rebreather kurs.

För att du skall få påbörja kursen krävs förutom att du uppfyller förkraven även att vi anser dig som lämplig för att bli Rebreather instruktör.

Förkrav:

Utrustnings krav:
All utrustning måste vara konfigurerad på ett föredömligt sätt för rebreather dykning

Pris:
Du hittar priset för kursen i vår Utbildningskatalog

Hör av dig till vår Rebreather Instructor Trainer Anders Bergman för mer information.

 


Kalender för PADI RB Instructor
CaveCookiePå h2o-diving.se använder vi kakor (cookies) för att statistik och för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Genom att surfa vidare eller klicka på "Jag förstår" godkänner du att vi använder kakor.
Läs mer om kakor här.