Rebreather modeller

SvenskaEnglish

rb_modeller

På H2O har vi valt att sälja rebreathers från två tillverkare, Poseidon och AP Diving (vi utbildar även på Triton och Sentinel). Alla rebreathers som H2O säljer är elektroniskt kontrollerade helslutna rebreathers och är självklart noggrant testade och CE märkta. Vi tillhandahåller självklart även samtliga tillbehör samt utbildning på samtiliga maskiner. Nedan beskrivs alla modellerna var för sig, har du frågor eller behöver mer information tveka inte att kontakta oss.

 

poseidon_se7enPoseidon Se7en

Poseidons Se7en är nästa generations rebreather som är anpassad för både rekreations dykning och  för teknisk dykning till 100 m. Du har möjlighet att anpassa rebreathern efter din dykning

För mer information om hur du kan anpassa din rebreather ladda ner köpguiden här 

Vill du veta mer se poseidon.com eller i vår webbutik.

 

rb_inspoAP Diving Inspiration 

Inspiration från AP Diving började säljas redan 1997 och är idag den rebreathern som det sålts mest av på världsmarknaden. Maskinen finns i tre olika utföranden XPD, EVP och EVO med olika storlek på flaskor och scrubber men med samma elektronik och kontrollsystem. Alla versioner kan fås med bakmonterade eller over the sholder lungor.

Vill du veta mer se www.apdiving.com eller i vår webbutik.

 

Poseidon Se7en Sport

se7en sportPoseidon Se7en Sport är instegsmodellen av Poseidons Se7en rebreather. Se7en Sport riktar sig primärt till rekreationsdykare, med den är fullt uppgraderingsbar till till en Se7en för teknisk dykning. Det är en helsluten, helautomatisk enhet som får dig att se dykning i ett helt annat ljus. Rebreathern är förberedd att dyka ner till 40 m(vill du dyka ännu djupare behövs det en uppgradering).   

Rebreathern som bara väger 18 Kg när den är redo att dykas kan du placera på vilken BCD som helst . 

Vill du veta mer se www.poseidon.com eller i vår webbutik.

 

 

 

 

 


CaveCookiePå h2o-diving.se använder vi kakor (cookies) för att statistik och för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Genom att surfa vidare eller klicka på "Jag förstår" godkänner du att vi använder kakor.
Läs mer om kakor här.