Varför kurs hos H2O

SvenskaEnglish

why_banner

Varför skall du välja att gå din grundkurs hos H2O Lund?

I våra grundkurser ingår det 8 dyk i havet jämfört med de 4 som är obligatoriska som de flesta andra erbjuder. Det gör att du under din kurs kommer att få tid till 4 extra nöjesdyk tillsammans med din instruktör. Det gör också att det finns plats i schemat för extra tid till övning under kursens gång. Till kursen får du dels allt kursmaterial som kursbok och DVD för egna studier men också utförliga teorigenomgångar i klassrum där det finns möjlighet till att ställa frågor.

Under våra grundkurser får du lära dig att dyka i både våtdräkt och i torrdräkt. Det gör att du under kursen kommer att kunna vara varm även om du går kursen mitt i vintern! Dessutom ger det dig möjlighet att efter avslutat kurs kunna dyka året runt här hemma i Svenska vatten.

På våra kurs har vi normal sätt max 6 elever och då är vi dubbel personal på kursen i form av Instruktör och Divemaster. Utrustningen du får låna på kursen håller hög standard och säljs regelbundet ut så att du som elev alltid kan få ny och välfungerande utrustning.

Efter avslutad kurs blir du medlem i vårat dyksällskap resten av året . Dyksällskapet är ett av Sveriges mest aktiva med både dyk i Sverige och resor utomlands på schemat. Det gör att du enkelt kan fortsätta din dykning och träffa andra dykare. Som medlem får du också rabatt på utrustningshyra och om du har skaffar egen utrustning så fyller du luft gratis.

I samband med din grundkurs har du också möjlighet att till ett rabatterat pris gå fortsättningskurser. Till exempel kan du få ett torrdräktscertifikat för bara 600kr (ord. 1550) och gå en Advanced Open Water Diver kurs för 2450kr (ord 2950).

Sist men inte mist är våra kurser väldigt konkurrens kraftiga i pris. Jämför gärna med andra dykskolor och se att hos oss får du mer fast till ett lägre pris!

 


CaveCookiePå h2o-diving.se använder vi kakor (cookies) för att statistik och för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Genom att surfa vidare eller klicka på "Jag förstår" godkänner du att vi använder kakor.
Läs mer om kakor här.