Advanced U/W Videographer

SvenskaEnglish

 avideo_banner

Det övergripande målet för kursen är att ge dig de färdigheter, både på land och under ytan, som krävs för att arbeta som u/v videograf i dykbranschen, till exempel på en båt eller ett dykcenter.Vi kommer att anpassa och förbättra dina tekniker under vatten och efter kursen kommer du att kunna hantera alla delmoment som krävs för att skapa en färdig film från en:

  1. Dykkurs
  2. Dagsutfärd
  3. Liveaboard
  4. Snorkelutfärd

Vi kommer också gå igenom och diskutera det som krävs av dig på land som till exempel jobbsök och marknadsföring. Branschen utvecklas ständigt och det finns mer möjligheter än någonsin att arbeta som u/v videograf förutsatt att man har rätt verktyg. Den här kursen ger dig dem.

Kursen Advanced Underwater Videographer är godkänd av PADI,Professional Association of Diving Instructors, som en Distinctive Speciality. Din instruktör, som också skrivit kursen, har mer än 10 års erfarenhet av jobbet som u/v videograf

Upplägg:
Kursen startar med teori och dyk under 4 tillfällen.

Efter detta schemalägger vi praktik i samband med utfärd och kurs på H2O där ni dokumenterar dykarnas upplevelser och skapar professionella och underhållande filmer. Med andra ord kommer er kurs att innehålla väldigt mycket dykning och träning.

Som avslutning går vi tillsammans igenom och bedömer de projekt som ni producerat under kursen.

Förkrav:
18 år, PADI Advanced Open Water Diver & PADI Underwater Videographer.

Utrustnings krav:
Komplett utrustning samt kamera för undervattensbruk.

Inkluderat:
Certifiering.

Pris:
Du hittar priset för kursen i vår Utbildningskatalog

 


CaveCookiePå h2o-diving.se använder vi kakor (cookies) för att statistik och för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Genom att surfa vidare eller klicka på "Jag förstår" godkänner du att vi använder kakor.
Läs mer om kakor här.