Djupkurs

SvenskaEnglish

Kalender för Djupkurs
Deep Diver 24012024-05-14Mer infoAnmälan
Deep Diver 24022024-09-24Mer infoAnmälan
Deep Diver 24032024-10-15Mer infoAnmälan

deep_banner

Djupdykning - Lär dig dyka djupare på ett säkert sätt

Många intressanta dykmål ligger lite djupare. Det kan vara ett vrak eller ett visst djur som bara lever på djupare vatten.

Under kursen kommer du att på ett säkert sätt hantera dyk mellan 18 och 40 meters djup.
Du lär dig de säkerhetsregler,dyktekniker och utrustningskrav som möjliggör gör djupare dykning . Under kursen genomför du fyra dyk som successivt leder dig till spännande och inte sällan orörda dykmål.

Efter den här kursen har du utbildning och certifikat att dyka till maxgränsen för sportdykning, 40 meter

Förkrav:
Advanced Open Water Diver eller motsvarande.

Upplägg:
Vi börjar med ett teoripass där vi går igenom olika djupdykningstekniker, olika typer av utrustning som används och kan användas vid den här typen av dykning. Vi tittar även över din privata utrustning och gör förändringar på din konfiguration om det behövs. Därefter kommer vi att öva på tekniker i pool. Dag ett i havet gör vi två dyk där vi tränar på de olika teknikerna som ingår i kursen. Dag två gör vi de djupare dyken på kursen till max 40m och lär och lär oss bland annat att hantera djupberusningen. Att dyka djupt under rätt utbildning och förutsättningar gör att du är rätt förberedd för din privata dykning.

Utrustning:

Du behöver en komplett dykutrustning och en ytmarkeringsboj samt linrulle eller spole för att genomföra kursen.

Certifiering:
Om du uppfyller alla mål under kursen så blir du certifierad PADI Deep Diver. Detta är ett av PADIs alla specialistcertifikat. Om det här är din femte specialkurs och du dessutom är certifierad PADI Rescue Diver så kan du ansöka om PADI Master Scuba Diver certifikatet. Är du Master Scuba Diver så har du nått högst upp på PADIs utbildningsstege.

Pris:
Du hittar priset för kursen i vår Utbildningskatalog. (Tänk på att gasfyllningar inte är inkluderade i priset på denna kurs)

deepweb

 


Kalender för Djupkurs
Deep Diver 24012024-05-14Mer infoAnmälan
Deep Diver 24022024-09-24Mer infoAnmälan
Deep Diver 24032024-10-15Mer infoAnmälan
CaveCookiePå h2o-diving.se använder vi kakor (cookies) för att statistik och för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Genom att surfa vidare eller klicka på "Jag förstår" godkänner du att vi använder kakor.
Läs mer om kakor här.