Resor

SvenskaEnglish

rese_m_banner

Vi erbjuder resor till några av världens bästa dykresmål, till exempel Spanien, Röda Havet och Thailand. Vi har självklart  lagstadgad resegaranti vid våra resor (läs mer här). Om du är intresserad av avbeställningskydd eller extra bagage vid någon av våra resor hjälper vi dig gärna med det, men tänk på att detta måste bokas vid anmälan.

Egypten eller Medelhavet är verkligen världsklassdykning runt hörnet. En kort flygresa, kristallklart vatten och ett marint liv av yppersta klass gör detta till resmålet vi själva besöker flera gånger om året.

Kontakta oss för ditt äventyr! Om du är intresserad av avbeställningskydd eller extra bagage vid någon av våra resor hjälper vi dig gärna med det, men tänk på att detta måste bokas vid anmälan. Du kan hitta våra rese- och betalningsvillkor här.

 

 

 

 


CaveCookiePå h2o-diving.se använder vi kakor (cookies) för att statistik och för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Genom att surfa vidare eller klicka på "Jag förstår" godkänner du att vi använder kakor.
Läs mer om kakor här.