Utfärder

SvenskaEnglish

utf_banner

 

H2O i Lund har ett mycket aktivt dyksällskap som ger dig många fördelar. Nästan varje vecka är vi ute och dyker på lokala dykplatser kring Skåne. Många av våra utfärder går till Kullaberg, detta naturreservat på Skånes nordvästra spets erbjuder fantastisk dykning med dramatiska landskap och ett rikt marint liv.

Flera gånger om året (nästan en i månaden) arrangerar vi utfärder till Bohuslän och den Svenska västkusten. Här finns det möjlighet till lite djupare dykning och ett annat marint liv. En helg på västkusten laddar verkligen batterierna för ett bra tag framöver.

I vårt närområde finns vrak i alla kategorier och svårighetsgrader, allt från nybörjarvrak som kan besökas av en relativt oerfaren dykare till djupa vrak åtkomliga endast för dykare med teknisk utbildning och lång erfarenhet. H2O anordnar ett antal vrakturer varje år tillsammans med någon av våra samarbetspartners.

Varje torsdag under sommarhavåret ordnar vi dessutom enkla kvällsdyk på ön i Limhamn, följ med och dyk och fika!

Vi kan även erbjuda erbjuda resor till några av världens bästa dykresmål till exempel till Röda Havet eller Spanien. Vi har självklart även lagstdagad resegaranti vid våra resor (läs mer om våra resor här)

Om du känner att du inte har dykt på ett tag och känner att du vill frächa up dina kunskaper och färdigheter innan du följer med på en utfärd så erbjuder vi också uppfrächninngsdyk i pool.

 


CaveCookiePå h2o-diving.se använder vi kakor (cookies) för att statistik och för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Genom att surfa vidare eller klicka på "Jag förstår" godkänner du att vi använder kakor.
Läs mer om kakor här.