Strömdykning

SvenskaEnglish

drift_banner

PADI Driftdiver Course är kursen för dig som vill ha kontroll i stark ström.
Strömdykning görs på många platser runt om på jorden och är fantastiskt roligt. Tänk dig att bara glida långsamt förbi en vacker korallvägg utan att anstränga sig det minsta eller att hänga i en bergskreva och se hajar och barracudor kämpa mot strömmen bara någon meter ifrån dig, eller få en riktig kick av att flyga fram i 4 knops fart! Vi lär dig rätt tekniker för att DU ska känna dig säker.

Förkrav:
Open Water Diver eller motsvarande från annan utbildningsorganistaion.

Upplägg:
Vi börjar med ett teoripass på runt 2-3timmar där vi går igenom olika strömdykningstekniker, olika typer av utrustning som används och kan användas vid den här typen av dykning.

På dyk nummer ett tränar vi på olika fentekniker, lär känna våra personliga gränser och tränar på hur man håller ihop i stark ström.
Under dyk nummer två lär vi oss hur vi kan utnyttja strömmen till vår fördel, tränar på hur man använder sig utav en ytmarkeringsboj medans man driver och hur man väljer rätt uppstigningsplats.
Många skratt och mycket skoj utlovas, det här är en kurs för alla!

Utrustning:
Du behöver en komplett dykutrustning och en ytmarkeringsboj för att genomföra kursen. Under första teoritillfället kan du köpa en ytmarkeringsboj till specialpris.


Certifiering:
Om du uppfyller alla mål under kursen så blir du certifierad Drift Diver specialist. Detta är ett av PADIs alla specialistcertifikat. Om det här är din femte specialkurs och du dessutom är certifierad PADI Rescue Diver så kan du ansöka om PADI Master Scuba Diver certifikatet. Är du Master Scuba Diver så har du nått högst upp på PADIs utbildningsstege.

Pris:
Du hittar priset för kursen i vår Utbildningskatalog

driftdiverweb

 


CaveCookiePå h2o-diving.se använder vi kakor (cookies) för att statistik och för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Genom att surfa vidare eller klicka på "Jag förstår" godkänner du att vi använder kakor.
Läs mer om kakor här.