Gasfyllning

SvenskaEnglish

luft_banner

I butiken finns möjlighet att fylla luft, nitrox, syrgas samt trimix. För att få flaskan fylld hos oss krävs att flaskan är provtryckt samt i det fall att du vill ha en annan fyllning än luft även att flaskan är korrekt uppmärkt för den blandning du vill ha (det innebär självklart också att alla flaskor som det skall fyllas syrgas i måste vara syrgastvättade inom ett år och märkta med tvättdekal). Om du kommer om med en tom flaska kommer vi kräva att få genföra en visuell inspektion på flaskan för att säkerställa att den är korrekt monterad samt att det inte kommit in fukt i den (detta kommer då att debiteras enligt vår ordinarie prislista).

Vi kräver självklart även att du kan visa upp ett certifikat som visar att du är behörig att dyka med den gas du vill ha fyllt, du måste även vara behörig att dyka med den gasen på det systemet du vill använda (dvs. det räcker t.ex. inte att du har ett trimix certifikat på öppet system för att du skall få fylla trimix i rebreather flaskor). 

Gaspriser

Luft (enkelflaska): 90 Kr Medlem gratis
Luft (dubbelflaska > 4000 liter): 110 Kr Medlem gratis
Syrgas: 20 Öre/liter Medlem 15 Öre/liter
Helium: 75 Öre/liter Medlem 65 Öre/liter
Toppning med luft(vid mixning): 20 Kr Medlem gratis
Boostrad syrgas RB flaska (max 3 liter) 95 Kr Medlem 65 Kr
     

 


CaveCookiePå h2o-diving.se använder vi kakor (cookies) för att statistik och för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Genom att surfa vidare eller klicka på "Jag förstår" godkänner du att vi använder kakor.
Läs mer om kakor här.