Provdyk

SvenskaEnglish

Kalender för Provdyk
Prova på dyk2024-04-20Mer infoAnmälan

dsdbanner

Är du sugen på att prova dykning?

dsd1

Då är det här upplevelsen för dig! Du får låna all utrustning och tillsammans med din instruktör tar du dina första andetag under ytan. Innan vi hoppar i vattnet har vi en grundlig genomgång på land och du får också information om våra kurser och hur du kan bli en certifierad dykare.


Provdyket genomförs på Eslövs simhall (du hittar en karta här). Du kommer att i lugn och ro få testa på hur det känns att sväva viktlöst och andas under ytan. Ett prova på dyk kostar 499:-. När du anmäler dig till en grundkurs inom en vecka efter det så drar vi av hela kostnaden för dyket på kurspriset! dsd2


Vill ni hitta på något riktigt roligt för möhippan/svensexan eller med jobbarkompisarna kan vi även ordna detta.

För att kunna genomföra prova på dyket måste du vara fullt frisk (i annat fall kan du behöva en läkarundersökning före ditt prova på dyk). I samband med ditt prova på dyk kommer du att få fylla i en hälsodeklaration som visar detta (du kan ladda ner den här). Om du inte är myndig så måste målsman skriva under denna blankett.

 


Kalender för Provdyk
Prova på dyk2024-04-20Mer infoAnmälan
CaveCookiePå h2o-diving.se använder vi kakor (cookies) för att statistik och för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Genom att surfa vidare eller klicka på "Jag förstår" godkänner du att vi använder kakor.
Läs mer om kakor här.